“International Business and Foreign Languages” på SDU er studiet, der giver de dobbeltkompetencer, som erhvervslivet efterspørger. Det var derfor oplagt for Tysk A-eleverne fra Det Blå Gymnasium i Tønder og Det Blå Gymnasium i Sønderborg at lære denne uddannelsesretning at kende.

Vi besøgte derfor SDU i Sønderborg og det var en spændende og informativ oplevelse. Først blev eleverne introduceret til studiet “International Business and Foreign Languages” af Academic Advisor Larissa Rechenbach. Hendes meget informative præsentation skitserede de mange muligheder, uddannelsen åbner op for.

Efterfølgende havde eleverne mulighed for at “afprøve” universitetslivet og være studerende i 45 minutter. Professor Klarissa Lueg holdt oplægget “‘You are Danish, or you are not.’ Migranten in Dänemark,” og gav eleverne et indtryk af, hvordan man arbejder på SDU.

En rigtig god dag med masser af inspiration – eller som Susanne fra 3.b siger: “Det er helt klart et studie, jeg vil overveje. Jeg vidste faktisk ikke, at det eksisterede!”